Rijschool in Heemskerk

Rijschool in Heemskerk

Als rijschool in Heemskerk staan wij al 15 jaar bekend als een vertrouwd adres met bakken ervaring. Door middel van van een structurele opleiding, waarin wij gebruik maken van een lesplan, hebben wij een slagingspercentage van tussen de 76 en 80% wat ver boven het gemiddelde ligt. Door middel van dit lesplan zal jij nooit teveel betalen en zal de instructeur precies weten wanneer jij klaar bent voor het eind examen. Onze rijschool in Heemskerk geeft naast Heemskerk ook rijlessen in de omstreken met zeer flexibele lestijden om zo iedere leerling gebruik te laten maken van onze begeleiding gedurende de weg naar het rijbewijs.

Dé rijschool in Heemskerk en omstreken

Onze rijschool in Heemskerk is aangesloten bij de BOVAG, hierdoor krijgt iedere leerling een duidelijke les-overeenkomst en het  BOVAG garantiefonds. Door deze les overeenkomst ben jij verzekerd van een kwalitatief uitstekende rijopleiding op maat die ervoor zorgt dat jij het rijbewijs haalt. Jouw doel is hetzelfde als die van onze instructeurs, namelijk het zo snel mogelijk behalen van jouw rijbewijs op een veilige manier. Hier bij onze rijschool in Heemskerk zorgen wij voor lessen op maat om jou zo goed mogelijk te begeleiden. Naast het praktijk examen en theorie examen  bieden wij leerlingen meer. Wij bieden leerlingen, indien nodig,  een snelcursus, opfris-cursus, tussentijdse toets of rijopleiding in stappen.

Proefles aanvragen

Wil je direct beginnen aan je rijopleiding bij onze rijschool in Heemskerk? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende proefles aan! Je kunt door middel van het onderstaand formulier heel gemakkelijk en snel een proefles aanvragen.

Een moment geduld aub.