info@rijschoolheemskerk.nl | 0251 - 82 94 65 |

Autorijles

Autorijles bij rijschool Heemskerk

Wil je graag beginnen met het volgen van autorijlessen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij het zoeken van een rijschool spelen meerdere factoren een rol. Denk aan kwaliteit, prijs en het aantal lessen. Onze instructeurs kijken samen met jou naar de voor jouw ideale weg vanaf de eerste les naar het praktijk examen toe.

Een rijopleiding op maat

Bij Rijschool Heemskerk krijg je altijd rijles van een vaste, professionele rij-instructeur. Iedere leerling heeft een eigen leertempo. Hiermee houden we natuurlijk rekening en daarom krijg je een lesplan op maat. Stap voor stap leer je de auto beheersen; we beginnen eenvoudig met gas geven, koppelen en stuurtechnieken, en gaan door tot je klaar bent voor je rijexamen. We houden je vorderingen in een duidelijk overzicht bij, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en wat je nog moet leren. Zo hoef je nooit meer lessen te volgen dan nodig is!
Wij maken gebruik van de Rijbewijs App. Via deze app kun je alle lesafspraken overzichtelijk op je telefoon zien en mis je dus nooit een les.

2toDrive

Sinds 2011 is het mogelijk om vanaf de leeftijd 16,5 jaar te beginnen met het volgen van rijlessen, ook hiervoor kun je terecht bij onze rijschool. Echter mag je al het theorie-examen doen vanaf 16 jaar. Wij raden je aan om dat dan ook alvast te doen. Zodra je 17 bent geworden, mag je het praktijkexamen doen. Als je geslaagd bent voor je rijbewijs mag je tot de dag dat je 18 bent geworden, alleen rijden onder begeleiding van een zelf opgegeven coach. Deze coach moet wel aan een aantal eisen voldoen, deze zie je hieronder.

Direct inschrijven

Wil je je direct inschrijven bij Rijschool Heemskerk? Dat kan met behulp van het onderstaand formulier! De leukste rijopleiding volg je bij Rijschool Heemskerk! Wij helpen je graag verder op weg.

dd-mm-jjjj